Değerli Meslektaşım

Genç yaşta bir cinayet sonucu yaşamını yitiren Dr. Ersin ARSLAN’ın acısını hepimiz yüreğimizde hissettik. Hepimiz bu cinayete karşı öfkelendik. Hekimlere karşı yapılan tüm saldırıları ve hürmetsizlikleri bu cinayetle birlikte tekrar yaşadık.

Eskişehir Tabip Odası olarak Dr. Ersin Arslan cinayetini hiçbir zaman unutmayacağımızı, bu cinayete zemin hazırlayan nedenleri ortadan kaldırmak için mücadele edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Bu cinayete karşı ülkemizin dört bir yanında hekim ve insan olmaktan kaynaklanan tepkilerimizi gösterdik. Eskişehir hekim camiası bu cinayete karşı öfkesini, üzüntüsünü gösterdi, tepkisini kamuoyu ile paylaştı.

Eskişehir Tabip Odası Yönetim Kurulu adına, yapılan tüm etkinliklerde, eylemlerde yer alan, bu acıyı içinde hisseden meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Dr. Bülent Nazım YILMAZ