Ortadoğuda Değişen Siyasal Dengeler

ETKİNLİK

Eskişehir Tabip Odası’nın düzenlediği “Ortadoğuda Değişen Siyasal Dengeler” konulu panel Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Panele Hayat TV Genel Yayın Yönetmeni Aydın ÇUBUKÇU ve Radikal Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz ZEYREK katıldı. Paneli Tabip Odası Başkanı Dr. Bülent Nazım YILMAZ yönetti.

Panelde konuşmacılar Kuzey Afrika’da başlayıp Ortadoğuya uzanan halk hareketlerini yorumladılar. Panelistler bu halk hareketlerini Emperyalist devletlerin bir planı olarak değerlendirmenin basit ve kolaycı bir değerlendirme olduğunu, bugün Tunus ve Mısır’da devam eden halk hareketlerinin de bunun göstergesi olduğunu dile getirdiler.

Bu süreçte bize düşen halkların kardeşliğini ve haklarını savunan bir politikayı izlemek olduğunu dile getirdiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir