Eskişehir-Bilecik Tabip Odası Türk Sanat Müziği Korosu

Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri, gelenekselleşen 14 Mart Tıp Bayramı Konserimize  davet etmek isteriz.

15. yaşını kutladığımız Odamız Türk Sanat Müziği Korosu, değerli şefleri Meriç DÜZBAŞ yönetiminde,  üç yıl önce kaybettiğimiz, meslek büyüğümüz, Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Alâeddin YAVAŞCA’nın eserlerinden örnekler sunacaklar bizlere. Kıymetli Hocamızı hep birlikte anmak istiyoruz.

Konserimiz, 9 Mart 2024 Cumartesi, saat 20.00’da Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı (Opera Binası)’nda olacaktır.

Davetiye için Odamız Sekreterliğini (Tel: 0 505 676 1111) aramanızı rica edeceğiz.

Görüşmek dileğiyle.

Dr. Hamit GÜÇLÜER