Atışkan Alçı ziyareti

GENEL
Eskişehir Bilecik Tabip Odası yönetici ve aktivistleri daha doğrusu sağlık emekçileri olarak grevlerinin 30.gününde Atışkan Yapı ve Endüstriyel Alçı Ürünleri Fabrikasının işçilerini ve sendikaları Kristal-İş yöneticilerini en içten dayanışma duygularımızla ziyaret ettik.
İçinde bulunduğumuz ekonomik durum, iğneden ipliğe her gün peşi sıra gelen zamlar, alım gücünün çok düşmesi, açlık sınırındaki ücretler ve hak aramanın önündeki engeller hepimizin malumu ve çoğumuzun yaşadığı gerçekler. Bunca yıldır çalıştıkları iş yerinde daha iyi bir çalışma ortamı oluşmasını sağlamak ve emeklerinin karşılığını alarak, aileleriyle birlikte daha iyi koşullarda yaşamak amacıyla çıktıkları bu emek mücadelesinde sonuna kadar yanlarındayız.
Bu haklı direnişin işveren tarafından günümüz koşullarında en kısa zamanda değerlendirilip, haklı taleplerinin bir an önce kabul edilmesini ve grevin sona ermesini diliyoruz.
Zafer direnenlerin olacaktır, yaşasın sınıf dayanışmamız!