12.10.2021 tarihinde Eskişehir Bilecik Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Uğur Bilge’ yi ziyaret ettik.

Tabip Odası ile Sağlık Müdürlüğü arasındaki ilişkilerin daha yakın ve paylaşımcı olması gerektiğini belirttik.

İdarecilerin hekimlerle saygısız, rencide edici konuşmaları olduğunu, en ufak bir sorunun karşılıklı diyalog kurularak çözülemediğini, mobbingin arttığını, bu konularda gereken özenin gösterilmesini istedik.

Covid-19 Pandemisinde hepimizin amacının salgını sona erdirmek olduğunu, bu nedenle de resmi verilerin Tabip Odasıyla paylaşılarak çalışmalarımızda bizlerin de bu konulara ağırlık verebileceğimizi söyledik.

Ziyaret kurumlar arası işbirliğinin arttırılması ve iyi niyet temennileriyle sona erdi.