Dr. Oğuz Konuralp AKIN’ı kaybettik.

DUYURULAR

TÜLOMSAŞ ve Eskişehir Arçelik fabrikalarında uzun yıllar hepimize örnek olacak çalışmalara imza atan, işyeri hekimliğinin ayrı bir tıp disiplini olabilmesi için Odamızda ve TTB İşyeri Hekimliği Kolu’nda başarılı ve kalıcı çalışmalar yürüten, işyeri hekimliği uygulamalarının iyileştirilmesi ve uzmanlaşmasına katkıda bulunması amacıyla düzenlenen  B kurslarının binlerce işyeri hekimine ulaştırılması sürecinde büyük emeği, katkısı olan çok değerli arkadaşımız sevgili Dr. Oğuz Konuralp AKIN‘ ı kaybettik. Mesleki bilgisini, yetkinliğini, iyi hekimliğini, güler yüzü ve sakinliği ile birleştiren Dr. Oğuz Konuralp AKIN, ayrıca, genel sekreterlik de olmak üzere Odamızın tüm faaliyetlerinde uzun yıllar aktif olarak görev yapmıştır. Değerli arkadaşımızı unutmayacağız. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

1 thought on “Dr. Oğuz Konuralp AKIN’ı kaybettik.

1. Uzmanlık tezim, odamız iş yeri hekimliği komisyonu, TTB İşçi Sağlığı Kolu, 1999 depremi TTB Çadırı, TTB İş yeri hekimliği B kursları ve pek çok faaliyette birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum sevgili dostumdu. Unutulmazlar arasında yerini aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.