Odamız Türk Sanat Müziği Korosu’nun Sezon Sonu Konseri

Odamız Türk Sanat Müziği Korosu, 8. yılın “Sezon Sonu Konseri”nde,  değerli şefleri  Tanburi Meriç DÜZBAŞ yönetiminde yine bir müzik ziyafeti sundu konuklara. Eskişehirli Türk Sanat Müziği severlerin yoğun ilgi gösterdiği konser,  23 Mayıs 2017 akşamı, Opera Binası’nda gerçekleşti.  Konserin ilk yarısında koromuz, 90 yıl önce kaybettiğimiz, hocaların hocası, büyük bestekar Muallim İsmail Hakkı Bey’in Acem Kürdi Takımı’nı büyük bir başarıyla icra etti. Sunucu Serpil Mercan VURUCU güzel uslübu ile eserlerin aralarında bestekarın yaşam öyküsünden önemli noktaları seyircilerle paylaştı. Solo eserlerin de başarıyla icra edildiği konserin,  ikinci bölümünde başka bestekarlara ait Acem Kürdi eserlerden örnekler sunan koromuza, çelloda Ergün ELİBAŞ, kanunda Ömer Faruk BAYRAKÇI, kemanda Enis ERTAN, udda Erkan YALÇINKAYA, ritmde Abdullah COŞKUN ve Engin KURMAN eşlik ettiler.  Odamız  Başkanı Dr. Hamit GÜÇLÜER’in bir teşekkür konuşması yaptığı ve son esere de eşlik ettiği konserin sonunda, izleyiciler koromuzu uzun süre ayakta alkışladı.